Kees de Goeijer is de eigenaar van Digicase webdesign. De bedrijfsnaam is een samenstelling van Digitaal en Case (klinkt als..... ).

"Ik ben al vele jaren werkzaam in de automatisering. Heel veel jaren, want ik heb de introductie van de Personal Computer nog meegemaakt.
Mijn uitgebreide ervaring in de automatisering, brede interesses en creativiteit komen goed van pas bij de vele opdrachten die ik mag uitvoeren. Gestructureerd, planmatig en resultaatgericht werken zijn competenties die mij goed van pas komen bij het realiseren van een web-project."

Ruime ervaring

Ik heb jarenlange ervaring als beheerder van geautomatiseerde leden- en klantadministraties (CRM). In het verleden heb ik gewerkt aan geautomatiseerde administratiesystemen voor diverse (grote) organisaties. Later kwam daar nog mijn werk in de direct marketing bij. Daar heb ik mogen werken met de eerste opmaaksystemen voor grote mailingen op papier. Een leuk en creatief proces.

Met de intrede van het internet in de jaren'90 van de vorige eeuw werd mijn interesse voor websites snel gewekt.

Met behulp van het Microsoft programma Frontpage bouwde ik mijn eerste websites. En daarna ging het snel. Ik volgde o.a. een opleiding "Webdesign voor professionals" en kwam in contact met de eerste versies van het content management systeem Joomla! .

Joomla! expert

Sinds medio 2006 bouw ik al webites met het cms Joomla!. Vanaf versie 1.0 tot de huidige versie 4 heb ik alle ontwikkelingen van dit populaire cms meegemaakt. Door studie, het bijwonen van workshops, cursussen en seminars (tegenwoordig meer webinars) hou ik mijn kennis up to date.

Joomla! is overigens één van 's werelds grootste en beste content management systemen die op dit moment beschikbaar zijn. Andere bekende en vergelijkbare cms systemen zijn WordPress, Typo3 en Drupal.

Relevante opleidingen

  • training responsive webdesign met framework bootstrap
  • cursus Internetprojectmanager
  • cursus Website Analyse en Usability
  • cursus XML
  • cursus content management systeem Joomla!
  • opleiding "Webdesign professional"
  • "ITIL Foundation Certificate in IT service management"
  • cursus Programming SQL Server

Kennis

Ik heb uitgebreide kennis van HTML, CSS, Joomla!. Kan prima overweg met Photoshop, PHP en (My)SQL. En als het nodig is werk ik samen met andere deskundigen op het gebied van ontwerp en techniek.


Kamer van Koophandel Den Haag nr. 27312493
IBAN NL85INGB0005364724 - BIC INGBNL2A
Btw id. NL002017112B03

pdfAlgemene Voorwaarden Digicase webdesign.pdf36.85 KB

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.