club-active.nl

Laatst bijgewerkt: 15 januari 2018

In 2017 heeft Digicase samen met de eigenaar van Sportstudio Club Active een geheel nieuwe en schaalbare website gemaakt. Deze website is prima te lezen op alle schermformaten: van computerscherm tot smartphone. En de site is helemaal in de stijl van de Sportstudio. Begin 2018 ging de nieuwe website online.

Door de jaren heen heeft Digicase webdesign al meerdere websites voor de Sportstudio Club Active / Slender You uit Barendrecht gemaakt. Club Active heeft veel verschillende en ook vaak nieuwe activiteiten. De website wordt daarom intensief bijgehouden met de laatste lessen en nieuwtjes.

Het reserveren van één van de vele lessen ging altijd via de telefoon. Je zult begrijpen dat dat een druk bezette telefoonlijn en veel werk opleverde. In 2012 heeft Digicase webdesign de website van Club Active voorzien van een online reserveringsysteem. Gemakkelijk voor de sportieve klanten van de sportstudio (zo kun je direct zien of er nog plek is in een les) en het scheelt veel werk aan de balie bij Club Active.

Club Active is een professionele studio die letterlijk en figuurlijk aansluit op Slender You Salon Barendrecht. Zij zijn er met name voor de mensen die lichamelijke klachten of bijvoorbeeld overgewicht hebben of dit juist willen voorkomen. Iedereen is van harte welkom.

Slender You is een bewegingstherapie, die u kunt toepassen bij verschillende klachten van medische aard. Een Slender You behandeling kan aandoeningen zoals reuma, artritis, artrose, spieraandoeningen, stijve nek en schouders verlichten of zelfs wegnemen. Gewoon een lekker uurtje ontspanning!

www.club-active.nl

naar Portfolio Digicase webdesign