toscanapelargonium.com

Laatst bijgewerkt: 03 oktober 2017

Een fleurige website voor de prachtige productlijn 'Toscana' geraniums van Florensis. Deze website is uitgevoerd in 3 talen en natuurlijk voorzien van foto's van het complete assortiment.

Van iedere plant in het assortiment worden 2 foto's getoond die, door er op te klikken, ook nog vergroot op het scherm weergegeven kunnen worden. Er kan worden gezocht in 5 categorieën en per plant worden verschillende details beschreven. Op de homepagina staat een bedienbare slider met meerdere foto's en teksten. Deze website inspireert altijd voor een zomers gevoel.

De Toscana-serie staat voor onweerstaanbaar heldere, levendige kleuren en speciale, ongebruikelijke kleurencombinaties. Niet in het minst de soorten met de indrukwekkende 'ogen' of de 'unieke tweekleurige' Peltatums maken ons assortiment zo geliefd. Vooral de contrasterende donkerbladige variëteiten zorgen voor een blijvende indruk in uw omgeving. Dit alles resulteert in een jong, modern en aantrekkelijk assortiment met veel mogelijkheden voor het decoreren van uw tuin of balkon!

www.toscanapelargonium.com

naar Portfolio Digicase webdesign